NUMEROLOGIJA

Strokovnjakinja razkriva, kdo je v resnici Marjan Šarec

Žiga Kariž
8. 8. 2018, 19.30
Posodobljeno: 8. 8. 2018, 19.51
Deli članek:

Kam bo pot peljala kandidata za mandatarja Marjana Šarca, je na osnovi njegovega rojstnega datuma preverila priznana numerologinja Blanka Pušnik.

Bobo
Šarec se bo z desne zdaj obrnil na levo.

Svet24
Numerologinja Blanka Pušnik.

Kot je pokazala analiza Blanke Pušnik, je Marjan Šarec lani dobil krila, letos pa preveč analizira situacije. »Rad bi izpadel premišljen in zaupanja vreden, vendar mu letos njegova osebna števila niso preveč naklonjena, ker za njim caplja avtoriteta. Lahko bi si jo večkrat nadel. Ta perfekcionizem, da se mora dokazati, ga lahko stane več, kot bi želel,« pove Pušnikova.

Kaj povedo števila, ki jih gospod Šarec ima?

Kot pravi numerologinja, Šarcu ne smemo očitati, da ni pripravljen sklepati kompromisov. »Situacije pa bistveno preveč in predolgo analizira. V osebnem številu leta 2018 (7) z redkobesednostjo ne bo ustvaril vtisa avtoritete. Odgovora od zunaj pa tudi ne bo, če bo predolgo čakal. Na neki točki bi bilo bolje, da bi usekal po mizi in rekel bobu bob. Nikoli ne more nihče biti všečen vsem, kar poskuša on.«

Kaj mi je tega treba

»Ob pomanjkanju trdnih števil v rojstnem datumu (manjkata mu namreč 4 in 8) mu lahko na pomoč priskoči avgustovska energija števila 8 za vodenje velikih sistemov. Ni pa to njegovo leto za mandatarja, saj bi del njega najraje vrgel puško v koruzo, v stilu: 'Kaj pa je tega meni treba?' Ujel se je v klasično zanko skrivanja resničnih čustev in vso zalogo energije potroši na govorjenju in brezciljnem pregovarjanju,« o dilemah, s katerimi se sooča Šarec, pravi Pušnikova.

Ego in blišč

»Njegov čas šele prihaja. Tudi tokrat se je prehitro vrgel v vodo in že diha na škrge. V političnih ambicijah je vezan na obdobne vplive močnih števil. Vmes pa je samo ego, ki si želi blišča. Kot da bi pozabil, da lahko za druge veliko naredi, vendar ne na tak način. Rad bi bil najboljši, samo motiv ni pravi, zato izgublja preveč energije v brezplodnem vrtenju v krogu,« še razkriva numerologinja.

Kaj povedo števila, ki jih gospod Šarec nima?

Izvedeli smo še, da se mora naučiti postavljati cilje, prenehati dvomiti o sebi in v stresu trenirati zbranost. Ker ni tekač na dolge proge, mu trdo delo pravzaprav ne diši najbolj in naučiti bi se moral prerasti sindrom pridnega dečka, ki hitro hodi, da bi bilo videti, da je vedno zaposlen. Postaviti si mora realne cilje, saj mu to dela težave, na začetku se namreč navdušeno zažene, in ko se pojavijo prvi problemi, postane nezadovoljen in nemotiviran ter izgublja energijo pri nepomembnih malenkostih. On lahko služi državi, ni pa vodja. Ambicija ni nekaj, kar kupiš v trgovini, avtoriteta pa še manj.