Kako bo za konec tedna?

Ljubitelji groma, strele in padavin pozor, za vas imamo slabe novice!

S.R./STA
29. 6. 2018, 18.03
Posodobljeno: 29. 6. 2018, 18.12
Deli članek:

Vsi tisti, ki svoje baterije polnite na soncu, se boste vremenske napovedi razveselili, medtem ko boste ljubitelji vremenske turobnosti spodaj napisano brali bolj "izpod čela."

Profimedia
Do jutra se bo povsod zjasnilo.

Mrkogledim bo nekaj upanja vlila zgolj napoved za soboto popoldne. Danes zvečer bodo sicer predvsem v vzhodni Sloveniji še krajevne plohe in posamezne nevihte, do jutra pa se bo povsod zjasnilo, ponekod po nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Arso
Sobotno jutro.

V soboto bo dopoldne pretežno jasno. Popoldne bo v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Popoldne bo zapihal severovzhodni veter, zvečer na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Goriškem do 30 stopinj Celzija.

Arso
Sobotno popoldne.

Nedelja v znamenju sonca

V nedeljo bo povečini sončno, le na Primorskem bo v zjutraj in dopoldne bolj oblačno, sredi dneva pa se bo zjasnilo. Prehodno bo spet nekoliko hladneje. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri, šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Tudi v ponedeljek bo prevladovalo sončno vreme.

Arso
Nedeljsko popoldne.