Kaj pravi danes

Zahovič že šel do Ljudskega vrta, odnesel je osebne stvari

T.L.
20. 3. 2018, 15.22
Posodobljeno: 20. 3. 2018, 15.33
Deli članek:

Še vedno ne vidi potrebe, da bi se za opravičil novinarju za izrečeno.

Bobo
Zlatko Zahovič

Zlatko Zahovič je po izrečenem suspenzu že odšel po osebne stvari v Ljudski vrt. Za Večer je dejal, da se danes dobi s predsednikom in ponovil, da se s klubom in ljudmi v klubu ne želi kregati. "Normalno, dokler ljudje ne bodo odločili, kaj bi radi, tja ne bom hodil," je še dejal.

Je pa mnenja, da je bila odločitev upravnega odbora NK Maribor sprejeta prehitro. "Sporočilo je bilo prehitro in preuranjeno. Če je kaj narobe v klubu, jaz najprej vprašam in nato sprejmem. To bi pričakoval tudi od njih. Spoštujem pa vse, kar bo klub rekel. Vse! Mislim, da med klubom in mano ni nobenih težav. Prav nasprotno, imamo čvrsto športno vez. Ne rabijo skrbeti, brez težav se bom umaknil, če bodo tako sklenili," je v današnjem odzivu poudaril Zahovič.

Sicer pa Zahovič vztraja, da se novinarju časnika Ekipa24 opravičil ne bo, saj da za to ne vidi razloga. Dejal je, da si je posnetek večkrat ogledal. "Po tekmi so bile tenzije, a ni bilo nič neprimernega. Strinjam se, da omenjanje tragedije ni bila tema novinarske konference. Moj namen je bil izluščiti nekaj pozitivnega – da življenje ni enostavno, da se včasih, na žalost, zgodi nekaj, za kar sploh nisi kriv. To so preresne stvari, da jih človek ne bi jemal resno. Moje besede, tragedija, spoštovanje in sožalje, so to potrdile," je svoje videnje sobotnega dogajanja danes za Večer komentiral Zahovič.