Jasnovidka

Slovenka je napovedala Cerarjev odstop: "Vlada bo padla," je dejala leta 2016

R.T.
15. 3. 2018, 08.33
Posodobljeno: 15. 3. 2018, 08.35
Deli članek:

V Sovjetski zvezi rojena Elena si je moža našla na Štajerskem. Pri porodu je padla v komo, nato pa se prebudila z novo zavestjo.

Mateja J. Potočnik
Elena je sanjala, da bo nekoč imela svojo pisarno, v katero bo hodila v pisanih čeveljcih z visoko peto.

Energetska terapevtka in jasnovidka Elena Sofia Seničar je povedala leta 2014: »Vidim avro ljudi. Vidim odgovore in bolezni. Poznam poti, po katerih so stopali, in vidim nove, kam bi morali, da bi bilo zanje najbolje. A se ne vmešavam preveč. Le če me kdo prosi, ko me obišče. Vsak se odloči sam. O slabih rečeh, ki jih vidim, ne govorim, a skušam pomagati.«

Istega leta je napovedala, da nas Slovence v ne tako oddaljeni prihodnosti čaka mlada predsednica, ki nas bo suvereno in samozavestno zastopala v slovenski narodni noši. Ženska bo ponosna na deželo, od koder izhaja, in tako bi morali biti vsi, je povedala Elena, ki se čudi, kako nespoštljivo se obnašamo do svoje kulture. In do uspešnih mladih, ki nas zapuščajo. A se bodo vrnili, je povedala. In to z znanjem, ki nam bo pomagalo do življenja, kakršno si zaslužimo. Ni pozabila povedati, da v Sloveniji prevladuje ženska energija, ki je ne bo več mogoče prezreti, in opozorila je tudi na zemljevid naše državice, kokoši, ki je predvsem skrbna mati. 

Kadar se znajde v prostoru, kjer je več ljudi, se »priklopi na frekvence«, je, kot bi prižgala več televizorjev hkrati.

Novi obrazi in stari novi obrazi

Leta 2016 je bila v informativni oddaji 24 ur vprašana o bližnji prihodnosti. Napovedala je izbruh nove bolezni, možnost atentata na slovenskega politika in nesrečo estradnika. Ter padec vlade. 

»Morda bo vlada padla. Ker nima neke sinhronizacije, zaupanja en v drugega. Ampak bodo prišli na vrsto drugi akterji, nove politične stranke, novi obrazi in stari novi obrazi – to bo še zelo, zelo zanimivo. Zanimivo zato, ker čutim, da bodo prišli mladi na področje politike, kar je zelo dobro. Ti mladi, ki so bili rojeni v 80. letih,« je takrat dejala vidovita Elena.