Mobilna verzija
11:36 21. julij 2018

Pozor, ocenili bomo Sežano!

Si.R.
2

V novi sezoni odmevne akcije Turistična patrulja tuji turisti znova ocenjujejo ponudbo slovenskih mest. Jutri objavljamo zgodbo Juana, ki bo ocenil Sežano.

Juan in Veronica, turistična patrulja

Zgodbo in ocene Juana vam bomo predstavili v jutrišnji številki. Foto: Osebni arhiv

Turistična patrulja je namenjena predvsem odkrivanju slovenskih mest, njihovih pomanjkljivosti in pestrosti, ki jih opazi le objektivni ocenjevalec, tujec.

obrez Eric

Eric iz Gane je obiskal in ocenil Jesenice Foto: osebni arhiv

Glasujte!

V jutrišnji izdaji na straneh Turistične patrulje poiščite glasovnico in oddajte svoj glas za turistom najbolj prijazno občino. Ob koncu projekta bomo izžrebali tri nagrajence.

ŠTEJE TUDI VAŠA OCENA

Popotnika Juana iz Španije smo tako pretekli konec tedna v izvidnico poslali v občino Sežana. Kaj vse se mu je zgodilo, kako je bil zadovoljen s turističnimi storitvami, lokalno hrano ... in vse druge peripetije vam bomo predstavili v naši jutrišnji številki. Juan je Sežano tudi ocenil, svojo oceno pa boste lahko podali tudi bralke in bralci našega časopisa.

NAJBOLJŠE BODO NAGRAJENE

Poleg Sežane, Radencev in Jesenic, ki so jih v prejšnjih tednih že obiskali tuji popotniki (o njihovih popotovanjih ste že lahko brali na straneh časopisa), bodo tuji popotniki v tej sezoni ocenili še občine Bohinj, Kanal ob Soči, Medvode, Jezersko, Gorenja vas - Poljane, Velike Lašče, Ilirska Bistrica, Mozirje, Črna na Koroškem, Trebnje, Bistrica ob Sotli, Ruše in Razkrižje. Projekt bomo zaključili s sklepnim dogodkom, na katerem bomo podelili priznanja in posebne plakete trem najbolje ocenjenim občinam po izboru tujcev in po izboru bralcev.

Radenski vrelec

Prejšnji teden smo vam predstavili Williama in oceno občine Radenci. Foto: osebni arhiv

Vaš prispevek