STROGO OKO

Pozor, ocenili bomo Sežano!

Si.R.
12. 12. 2017, 19.30
Deli članek:

V novi sezoni odmevne akcije Turistična patrulja tuji turisti znova ocenjujejo ponudbo slovenskih mest. Jutri objavljamo zgodbo Juana, ki bo ocenil Sežano.

Osebni arhiv
Zgodbo in ocene Juana vam bomo predstavili v jutrišnji številki.

Turistična patrulja je namenjena predvsem odkrivanju slovenskih mest, njihovih pomanjkljivosti in pestrosti, ki jih opazi le objektivni ocenjevalec, tujec.

osebni arhiv
Eric iz Gane je obiskal in ocenil Jesenice

Glasujte!

V jutrišnji izdaji na straneh Turistične patrulje poiščite glasovnico in oddajte svoj glas za turistom najbolj prijazno občino. Ob koncu projekta bomo izžrebali tri nagrajence.

ŠTEJE TUDI VAŠA OCENA

Popotnika Juana iz Španije smo tako pretekli konec tedna v izvidnico poslali v občino Sežana. Kaj vse se mu je zgodilo, kako je bil zadovoljen s turističnimi storitvami, lokalno hrano ... in vse druge peripetije vam bomo predstavili v naši jutrišnji številki. Juan je Sežano tudi ocenil, svojo oceno pa boste lahko podali tudi bralke in bralci našega časopisa.

NAJBOLJŠE BODO NAGRAJENE

Poleg Sežane, Radencev in Jesenic, ki so jih v prejšnjih tednih že obiskali tuji popotniki (o njihovih popotovanjih ste že lahko brali na straneh časopisa), bodo tuji popotniki v tej sezoni ocenili še občine Bohinj, Kanal ob Soči, Medvode, Jezersko, Gorenja vas - Poljane, Velike Lašče, Ilirska Bistrica, Mozirje, Črna na Koroškem, Trebnje, Bistrica ob Sotli, Ruše in Razkrižje. Projekt bomo zaključili s sklepnim dogodkom, na katerem bomo podelili priznanja in posebne plakete trem najbolje ocenjenim občinam po izboru tujcev in po izboru bralcev.

osebni arhiv
Prejšnji teden smo vam predstavili Williama in oceno občine Radenci.