Slovenija

Z vilicami in nožem izkustite najlepši razgled na Pohorje in desni breg reke Drave v Mariboru

Oglasno sporočilo
15. 10. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Restavracija Terasa v petem nadstropju Hotela City Maribor**** vas bo očarala z veliko teraso in njenim izjemnim razgledom na okolico.

Restavracija Terasa - odlična lokacija za zabave!

Prepustite se gurmanskim užitkom in razvajanju vaših brbončic, ob edinstveno pripravljeni hrani, prilagojeni letnim časom ter spremljavi vrhunskih vin.

V kolikor se boste s panoramskim dvigalom povzpeli v peto nadstropje, boste deležni pestre kulinarične ponudbe. Okusna in lahka dnevna kosila v novi Brunch restavraciji so super izbira za dnevno malico ali poslovno kosilo. Zahtevnejšim gurmanom je na razpolago A`la carte restavracija s prenovljenim jedilnim listom. In nato zadiši po kavici ... Lounge predel terase je idealen za klepet s prijatelji ob dobri kavici, domačih sokovih in dnevno sveže pripravljenih torticah iz naše vitrine.

Ob zgoraj navedeni ponudbi je Restavracija Terasa odlična izbira za poslovne sprejeme, zaključene skupine in poročna slavja. In ne pozabite, ob koriščenju gostinskih storitev - brezplačno parkiranje v hotelski garaži.

Kot že vse od leta 2012, se tudi v letošnjem jesenskem terminu restavracija Terasa pridružuje Tednu Restavracij, kjer vas v terminu od 21. do 30. 10.2016 čaka 10 dni kulinaričnih razvad. Lokalno obarvan 4-hodni menu bo dopolnjen z vinsko spremljavo in tako boste lahko okusili pravo štajersko zgodbo.

Hotel City Maribor**** z Restavracijo Terasa sprejema svoje goste že peto leto in s tem namenom so se v hotelu odločili, da obnovijo in razširijo ponudbo, ki bo pritegnila vse stalne goste in tiste, ki niso okusili dogajanja v hotelu. Nov koncept – nova zgodba. Prva izmed teh se je pisala ob zaključku poletja, ko se je na terasi Hotela City Maribor**** odvijala zabava s 6 pack Čukurjem. Velenjski polagalec rim je v družbi Hangoverladies poskrbel za odlično zabavo do jutranjih ur. Hotel je navzoče presenetil s kulinariko, ki je razvajala najbolj zahtevne brbončice. Organizatorji so dokazali, da se v mariborskem hotelu da odlično zabavati.

Naslednjo izvedbo lahko pričakujemo na najdaljšo noč v letu, ki bo v tem letu spektakularna in drugačna, kot so do sedaj vajeni Mariborčani. Za več informacij pa bomo morali še malo počakati.