Slovenija

Po ključne rešitve na sejem Dom

Oglasno sporočilo
8. 3. 2016, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jurček in njegova četica že koraka … Kaj pa vi? Tudi vi gradite, prenavljate ali potrebujete nasvet?

55. mednarodni sejem Dom (8.–13. 3. 2016), Gospodarsko razstavišče, Ljubljana.

55 let ključnih rešitev – izkušenj, znanja, tradicije in zadnjih dosežkov v razvoju panoge tudi za vas! Bodite med 55.000 obiskovalci.

Največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah. 

Letos se na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površinah predstavlja 517 podjetij iz 32 držav.

Ključne rešitve pri izbiri ponudbe za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice.

Aktualen in trajnostno naravnan spremljevalni program s prek 120 strokovnih in neodvisnih predavanj za obiskovalce sejma in strokovno javnost v organizaciji neodvisnih strokovnjakov GI ZRMK ter mreže ENSVET – Eko sklada.

Delite z nami: FB sejma Dom!

Ključne rešitve za vaša vprašanja – brezplačna individualna strokovna svetovanja za obiskovalce sejma v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri energije.

Zadnji trendi zelene, trajnostne gradnje na enem mestu, v Ljubljani – Zeleni prestolnici Evrope 2016, pokroviteljici 55. sejma Dom, ki vas vabi, da izkoristite ugodnosti:

  •          brezplačno vožnjo s sejma z mestnim avtobusom LPP (pokažite  vstopnico)
  •          11., 12., 13. marca z vstopnico s spletnega nakupa brezplačno pakiranje v Stožicah in povratno vožnjo do sejmišča z mestnim avtobusom

Izkoristite sejemske popuste pri razstavljavcih in ostale ugodnosti.

Na sejem ceneje! V torek, sredo in četrtek (8.–10. 3.) od 13.00 do 15.00 ure z znižano HAPPY HOUR vstopnico za 5 evrov. Vse ženske pa še posebej vabimo, da na prvi sejemski dan, 8. marca, za svoj praznik obiščejo sejem z znižano vstopnico za 5 evrov.