Slovenija

Ste se že pripravili na zimo?

Sašo Avramovič
15. 11. 2013, 10.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ste pripravljeni na sneg in zimo? Ste že uredili vse za kurjavo oz. ogrevanje svojega doma? Ste že zamenjali pnevmatike? Že kupili lopato za sneg?

Facebook

Preberite, kaj so nam povedali ljudje na ulici:

Gorazd, 45 let: Ja ja, gume že zamenjal, peč smo že prižgali, lopato za sneg imamo pa že skoraj 10 let isto. (smeh) Dobro smo pripravljeni na zimo. (smeh)  

Damjana, 37 let: Gume bom še zamenjala, lopato smo pa že kupili, prejšnji teden. Nabavila sem tudi strgala za okna pa tekočino, tako da upam, da je to to ... Če bo še kaj treba, bomo pa sproti kupili.  

Janez, 64 let: Živimo itak v bloku, tako da nam samim ni treba nič posebnega postoriti za kurjavo ... Gume na avtu sem že zamenjal, pred dvema tednoma, ker za to vedno poskrbim že prej, kidati pa meni ni več treba, ker sem že rahlo v letih, in to prijazni sostanovalci naredijo namesto mene. (smeh)  

Ivanka, 58 let: Uf, ja, mi smo morali za kurjavo letos naročiti kurilno olje, kar je bilo kar drago, ampak vseeno, tako smo se odločili ... Pri vulkanizerju sva z možem že bila, tako da smo tudi to že uredili. Lopate in druge stvari imamo doma.  

Marjan, 48 let: Vse smo že zrihtali, vse. (smeh) Upam samo, da letošnja zima ne bo tako huda in mrzla. Bomo videli.  

In še odzivi z družabnega omrežja Facebook: Milan: Z lopato je treba delati, s plugom pa ne.   Martin: Prpravljen ... tudi antifriz za lopato ...