Slovenija

Mlada Prekmurka zaradi izčrpanosti končala v bolnici

A.M.
6. 8. 2013, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mlada Prekmurka, ki jo je širše občinstvo spoznalo v šovu Misija Evrovizija, se vse bolj vzpenja po domači sceni. Še več, občinstvo osvaja tudi na festivalih.

Mediaspeed
Nika Zorjan seje povezala z vse bolj uveljavljenim režiserjem in producentom Nikom Karom.

Na letošnjih Melodijah morja in sonca se je mlada pevka predstavila s skladbo Nasmeh življenja, ki je še najbolj prepričala gledalce. Ker je projekt naletel na dober odziv, se je Nika Zorjan povezala z vse bolj uveljavljenim režiserjem in producentom Nikom Karom. Ekipa je poskrbela za odličen, predvsem pa mladostniški in razigran videospot, ki prikazuje lepote Prekmurja, od koder prihajata tako Nika kot tudi Niko.

»Snemanje je potekalo v Prekmurju. Bilo je nepozabno vzdušje, vsi smo bili zelo zagnani, še posebej midva z Nikom. Bila sva polna adrenalina, prav zaradi tega pa sem pozabila jesti in piti dovolj tekočine, kar me je skoraj stalo videospota. Proti večeru sem zaradi izčrpanosti in dehidriranosti dobila migreno (s katero imam težave že od mladih nog), tako da sem komaj zdržala pri snemanju zadnjega kadra. Bala sem se, da se bo moja izčrpanost opazila na posnetkih, vendar se hvala bogu ne opazi popolnoma nič (smeh). Mama me je, takoj ko smo končali snemanje, peljala na urgenco, kjer sem dobila dve injekciji proti slabosti ter bolečini in naslednje jutro glavobola ni bilo več, juhej,« nam je zaupala vedno nasmejana Nika Zorjan, ki je še dejala, da sta skupaj z Nikom skupaj sestavila scenarij. »Za moj odštekani videz pa je kriv odličen hrvaški oblikovalec Zoran Aragović (BiteMyStyle). Zoran točno ve, kaj hočem, sama pa obožujem njegove kreacije. Ravno zaradi tega ker so odštekane, tako kot sem jaz,« je v smehu zaključila Zorjanova.

Seveda nas je tudi še zanimalo, kako je zadovoljna z razpletom na poletnem festivalu? »Iskreno povedano, zame je bila zmaga že to, da so me povabili na tak čudovit festival. V čast mi je bilo, da sem tekmovala z vrhunskimi glasbeniki. Na oder sem šla neobremenjena in brez pričakovanj. Edino, kar sem pričakovala od sebe, je bilo to, da bom zadovoljna z nastopom. To, da sem zmagovalka poslušalcev in gledalcev, me je zelo pozitivno presenetilo in mi dalo potrditev, da gre skladba hitro v uho ter je ljudem všeč, in prav to je zame zmaga. Iz srca hvala vsem, ki so glasovali zame, jaz sem presrečna.«

Mediaspeed