Slovenija

Iščejo očividce ponedeljkove nesreče na cesti Celje-Lopata

STA/M.J.
6. 8. 2013, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na lokalni cesti iz Celja proti Lopati se je v ponedeljek zjutraj zgodila prometna nesreča. Zaradi nepravilne strani vožnje neznanega voznika je namreč drugi udeleženec, ki je pravilno pripeljal nasproti, s prednjim delom vozila trčil v betonski zid podvoza.

Dolenjski list

Policija prosi morebitne očividce nesreče, naj pokličejo na številko 113. Po informacijah celjskih policistov je neznani voznik, neznanega osebnega avtomobila, znamke Hundai ali Honda, v ponedeljek zjutraj ob 6.05 vozil po lokalni cesti iz smeri Celja proti Lopati.

Ko se je pripeljal v neposredno bližino stanovanjske hiše Lopata 10 in podvoza pod avtocesto A1, ni vozil po desnem smernem vozišču glede na dovoljeno smer vožnje. Drugi udeleženec, ki je pravilno pripeljal nasproti, se je skušal vozniku, ki ni vozil po pravilnem delu vozišča umakniti in je s prednjim desnim delom vozila trčil v betonski zid podvoza. Neznani voznik je po srečanju z vožnjo nadaljeval proti Lopati. Med vozili ni prišlo do trčenja, tako da na vozilu neznanega voznika ni vidnih poškodb, so še navedli policisti.