Slovenija

Policisti iščejo očividce prometnih nesreč

STA / S.R.
22. 7. 2013, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V Mariboru sta se v petek zgodili dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pobegom, prva v garažni hiši nakupovalnega centra Europark in druga na Šentiljski cesti.

Dolenjski list

Policisti očividce in oba voznika osebnih avtomobilov prosijo, da pomagajo razjasniti okoliščine prometnih nesreč. V petek okoli 15. ure je voznik osebnega avtomobila karavanske izvedbe srebrne barve v kleti garažne hiše nakupovalnega centra Europark v Mariboru trčil v pešca, ki se je v prometni nesreči lahko poškodoval. Voznik osebnega avtomobila je po nesreči s kraja odpeljal neznano kam, so danes sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Prav tako v petek okoli 19.40 pa sta na Šentiljski cesti 3 trčila voznik osebnega avtomobila temnejše barve in voznica kolesa. Slednja je padla po pločniku in se poškodovala. Tudi ta voznik osebnega avtomobila je s kraja odpeljal neznano kam.

Policisti očividce obeh prometnih nesreč in oba voznika osebnih avtomobilov prosijo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, zglasijo na Postaji prometne policije Maribor ali pokličejo na telefonski številki 02 450 20 30 ali 113.