Slovenija

Pokukajte v našo redakcijo!

Tamara Pirih
18. 7. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se je spomladi rodil, smo vedeli, da bo zrastel v velik časopis, dobrodošel v slehernem slovenskem domu. A roko na srce, nismo si mislili, da bo naš Svet24 tako hitro dosegel veličino največjih in najbolj branih tiskanih medijev.

Arsen Perić
Svetovni pozdrav za vse naše bralce

Bralci ste ga takoj vzeli za svojega, pridno ga kupujete v trgovinah, naročnikov je vsak dan več, naši telefoni ves čas zvonijo, vaša pisma kar dežujejo na naš naslov. Hvala, ker nam zaupate in nam razkrivate svoje največje težave, ki jih uspešno rešujemo skupaj, hvala za iskrena mnenja, ki jih objavljamo v rubriki Glas ljudstva, hvala za pohvale, pa tudi za kritike, pred katerimi si ne zatiskamo oči. Hvala, ker ste opazili, da smo objektivni, da nas ne vleče v nobeno smer, temveč sta za nas pomembni samo resnica in pravica. Zdaj veste, da smo s sloganom 'Vsa resnica za 90 centov' mislili prekleto resno. 

Skupaj rastemo hitreje

Verjeli ali ne, a od tistega čudovitega 16. marca 2013, ko je naš tiskani metulj prvič razprl krila in poletel v svet, je izšlo že 100 številk. In takšen jubilej je treba proslaviti! Pa ne zato, da bi potem lahko zaspali na lovorikah, temveč da vas bomo še bolj bogato zalagali z najnovejšimi in najbolj vročimi aktualnimi novicami, da bomo za vas lahko izbrskali celo najbolj skrite informacije ter vam predstavili zgodbe, ki jih piše življenje, a zanje še niste slišali. 

Arsen Perić
Delovno vzdušje tudi med praznovanjem.

Kako resno mislimo, smo dokazali že na začetku poletja, ko smo časopisu dodali novih osem strani, na katerih najdete še več vsebin, za katere ste nas prosili v pismih in telefonskih klicih, medtem ko cene kljub višjemu DDV-ju nismo dvignili niti za cent. In to je tisto, kar si štejemo za uspeh, vreden slastne torte, v katero smo zarezali ob izidu stote številke časopisa Svet24! Samo zaradi vas, dragi naši bralci, smo se lahko jubileja iskreno veselili ter si brez slabe vesti privoščili kraljico sladke pregrehe – torto, ki so jo posebej za ta dogodek pripravili v Žitu.

Arsen Perić
V torto je prva zarezala naša 'šefica' Karmen Špacapan, pomoč pa ji je takoj ponudila sladkosnedna novinarka Sonja Javornik.
Arsen Perić
Takoj za tem je sledila akcija!
Arsen Perić
Torto sta prinesla naš novinar Alesh Maatko in vodja ključnih kupcev Uroš Bogdanovič.