Slovenija

Gneča na voziščih proti Primorski

STA / J.P.
22. 6. 2013, 09.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V skladu z napovedmi današnje dopoldne na slovenskih cestah zaznamuje povečan promet proti Primorski ter na cestah od Kopra proti Izoli in Dragonji.

Dolenjski list

Gneča je tudi proti mejnim prehodom, zaradi prometne nesreče pa je nastal zastoj na ljubljanski zahodni obvoznici od Brda proti Brezovici, obveščajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste.

Vozila zaradi prometne nesreče na ljubljanski zahodni obvoznici so pristojni že odstavili na odstavni pas, vendar je zaradi prometne konice nastal zastoj od Brda do razcepa Kozarje.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zastoj nastal tudi od Dražencev mimo Podlehnika proti mejnemu prehodu Gruškovje. Na primorski avtocesti med Divačo in Kozino okvarjeno vozilo ovira promet proti Kopru v delovni zapori, nastal je zastoj.

Na primorski avtocesti je oviran promet v smeri Kopra za priključkom Brezovica ter med priključkom Senožeče in razcepom Gabrk. Nastaja zastoj.

Podaljšane so tudi čakalne dobe na mejnih prehodih za voznike osebnih vozil pri izstopu iz države. Na Gruškovju čakajo 20 minut, na Jelšanah 30 minut.