Slovenija

Med Cavazzo in Benedettijevo je vroče

M.V.
23. 6. 2013, 21.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Legendarni slovenski igralec zadnje mesece kar žari od sreče. Razlog za to je seveda njegova nova srčna izbranka Ksenija Benedetti.

Mediaspeed
Srečna

Čeprav parček naklonjenosti uradno še ni potrdil, je z njunih Facebook profilov očitno, da sta zaljubljena do ušes. Načrtovala naj bi tudi prve skupne počitnice.

Mediaspeed
Čim več časa skušata preživeti skupaj.

74-letni Boris Cavazza in 48-letna Ksenija Benedetti se trudita čim več časa preživeti skupaj. Z roko v roki se udeležujeta družabnih srečanj, naklonjenost pa si izkazujeta tudi na spletu.

Mediaspeed
Ona objavlja njegove fotografije.

Ksenija objavlja fotografije, ki so nastale izpod Borisovih prstov, on pa ne varčuje s prisrčnimi komentarji na njene objave. Čeprav uradno še nista potrdila ljubezni, težko skrivata, kako naklonjena sta si.

Intimo ohranjata zase

Dolgoletna prijatelja, ki sta po vsem tem času našla srečo v ljubezni, naj bi načrtovala tudi prve skupne počitnice, ki naj bi jih preživela na Brkinih, kjer je Ksenija počitnikovala že lani, ko je z mediji delila novico, da se z možem Sandrom ločujeta.

Po domačem oddihu si bosta privoščila še počitnice na jadrnici, s katero naj bi plula ob hrvaški obali. Tako Boris kot Ksenija o odnosu javno ne želita razpredati, kar je razumljivo, saj želita svojo intimo obdržati zase.