Slovenija

Razmere na cestah ob 7. uri

STA/M.J.
14. 6. 2013, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste zastoji nastajajo na cestah Brnik - Kranj, Škofljica - Ljubljana in Medvode - Ljubljana. Do nedelje bo več cestnih zapor zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji.

Dolenjski list

Zapore so danes predvidene med 12.30 in 17.10 na cestah: Kočevje (Trg Zbora Odposlancev) - Petrina - Osilnica - Kočevska Reka - Livold - Kočevje - Stari Log - Žužemberk - Šentvid pri Stični -Ivančna Gorica - Polževo - Višnja gora.

Dela na avtocestah:
V predoru Karavanke potekajo dela promet poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom v vsako smer.
Polovica primorske avtoceste proti Ljubljani je zaprta med Kozino in počivališčem Risnik, promet poteka po drugi polovici dvosmerno, zaprt je tudi priključek Divača proti Ljubljani.
Od ponedeljka do petka med 20. in 5. uro je zaprta polovica štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Zaprt bo tudi priključek Trojane proti Ljubljani. Promet je v času zapore preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Na regionalni cesti Pivka - Knežak - Ilirska Bistrica, v Pivki na Snežniški cesti, je popolna zapora zaradi gradnje kanalizacije in vodovoda. Obvoz je po glavni cesti skozi Ribnico in Ilirsko Bistrico, za lokalni promet pa čez Trnje in Klenik.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si