Slovenija

Hrvatičeva bivša naj bi si jih privoščila več!

M.V.
29. 5. 2013, 17.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenka manekenka Daša Podržaj se je v vrtincu medijev znašla kot žena precej starejšega primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, kmalu po ločitvi pa so jo začeli povezovati z različnimi moškimi.

Facebook
Manekenka je trenutno srečna v objemu Mirka Stambolija.

Pred nekaj tedni je priznala, da je na novo zaljubljena, tokrat v postavnega 24-letnega košarkarja Mirka Stambolija, a zgodba se tukaj še ne konča. Pred kratkim so ji namreč pripisovali novega starejšega moškega, čigar slika je krasila Dašin profil. A lepotec je vse drugo kot njen fant!

Daša Podržaj, še ne 23-letna manekenka, ki se je pred meseci ločila od 54-letnega Rajka Hrvatiča, je, odkar je priznala, da je njun zakon propadel, spet pod drobnogledom javnosti. Da bi ohranila zasebnost, je kar nekaj časa skrivala novo razmerje s 24-letnim košarkarjem Mirkom Stambolijo, ko je končno priznala, da je na novo zaljubljena, pa so jo začeli povezovati z drugim moškim – starejšim neznancem, ki je na fotografiji z manekenkinega Facebok profila.

Na fotografiji je njen oče

Na njej je poleg postavnega moškega še Dašin sin, družbo pa jima dela tudi prikupen psiček. Lepotica je pod fotografijo napisala 'moji trije srčki' in njeni spletni prijatelji so takoj pomislili, da gre v primeru moškega za njenega novega izbranca. »Aja, pa btw, če je kdo mislil, da je na sliki moj fant – NI! To je moj oči ... Ker dobivam čudna vprašanja 'na privat',« je napačne domneve ljudi hitro razčistila Daša, ki je očitno še vedno srečna v objemu Stambolija. Treba pa je priznati, da je manekenkin oče Marko Podržaj vsekakor izredno privlačen moški, ki zagotovo pritegne marsikateri ženski pogled.

Facebook
Fotografija, ki je zmedla Dašine spletne prijatelje. Na njej pa so psiček, Dašin sin Kris in njen … šarmantni očka!