Slovenija

Matjaž Kumelj v bitki za zmago

A.M.
27. 5. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na lepotnem izboru, ki poteka v Dominikanski republiki, slovenske barve zastopa Matjaž Kumelj, ki je zaradi vrhunskih uspehov predhodnikov na vsakem koraku na očeh javnosti.

misterslovenia.com
Oblegani mistri z vseh konceh sveta.

misterslovenia.com
Matjaž Kumelj in mister Brazilije

Svetovna javnost, ki spremlja lepotno dogajanje, je te dni uprta v enega izmed najbolj prestižnih lepotnih tekmovanj na svetu, Mister Universe 2013. V Dominikanski republiki se že odvijajo številne aktivnosti, novinarske konference in predstavitve, saj se več kot 40 držav z vseh koncev naše oble poteguje za prestol najlepšega v vesolju. Slovenski predstavnik Matjaž Kumelj je skupaj z nacionalnim direktorjem Erikom Ferfoljo že teden dni v deželi sanjskih peščenih plaž. Za njim je uradno fotografiranje, dve novinarski konferenci in uradna predstavitev nacionalnih kostumov. Matjaž je zaradi vrhunskih dosežkov predhodnikov nenehno na očeh medijev in članov organizacije. »Čeprav me ves čas opazujejo, ne čutim večjega pritiska. Odlično se počutim in do zdaj smo vse opravili po načrtih. Na trenutke kar pozabim, da sem na tekmovanju. Sicer pa je urnik zelo natrpan. Spimo po 5 do 6 ur, preostali čas pa je namenjen fotografiranju, snemanju, vajam, turističnim ogledom in nastopom na prireditvah, televizijskih šovih in novinarskih konferencah,« nam je zaupal slovenski lepotec Matjaž Kumelj.

misterslovenia.com
Razgaljeni lepotci so izkoristili počitek in skočili v bazen.

Pred velikim finalom pa je vse skupaj še v pričakovanju tekmovanja za najboljše telo Best Body Mister Universe 2013, ki se bo odvijalo v Puerto Plati. Naj spomnimo, da je bil prav ta kraj srečen za Bojana Ilijaniča, ki je pred dvema letoma slavil zgodovinsko zmago in osvojil naziv Best Body ter 4th Runner Up Mister Universe 2011. Tokrat pa so v ožjem krogu favoritov Češka, Riviera Maya, Senegal, Peru, morda pa lahko preseneti še kdo. Po oceni mednarodne organizacije Global Beauties sodi izbor Mister Universe model med štiri najbolj ugledna moška lepotna tekmovanja na svetu.

misterslovenia.com
Matjaž in predstavnik Venezuele

 

Še več novic iz sveta zabave v časopisu SVET24.