Slovenija

Radio Veseljak bo praznoval s poslušalci

23. 5. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na Gospodarskem razstavišču bo v petek, 24. maja, po 19. uri, veselo kot že dolgo ne. Za vse bo poskrbel Radio Veseljak.

Radio Veseljak
Radio Veseljak je radio veselih ljudi. Je radio, z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Za leto 2012 je prejel celo Viktorja za najbolj priljubljeno radijsko postajo. Z leti se ga je prijelo ime Radio z nasmehom, ki ga s svojimi vsebinami in načinom dela dejansko redno pričara slehernemu poslušalcu.

Ustvarjalci Radia Veseljak bodo namreč poskrbeli za domačo glasbo, ples in zabavo, ne bodo pa manjkale niti kulinarične dobrote. Tokrat si je ekipa radia praznovanje zamislila nekoliko drugače. Na odru se jim bo pridružil humorist Jernej Kuntner, ekipa šova Gostilna išče šefa bo poskrbela za prigrizke, ustvarjalci Radia Veseljak pa bo na voljo tudi svojim najbolj zvestim poslušalcem. V teh dneh se zato vse vrti okoli priprav na zabavo, ki si jo privoščijo tudi med programom.

Na rojstnodnevni zabavi bodo nastopili še: Ans. Stanka Petriča, Fantje s Praprotna, Vesele Štajerke, Igor in Zlati Zvoki, Mladi Godci, Novi Spomini, Popotniki, Saška Lendero, Veseli Dolenci, Ans. Roka Žlindre ter DJ Svizec Turbo Show

Mladi godci (na fotografiji zgoraj), ki bodo nastopili tudi na rojstnodnevni zabavi, so prišli v studio v popolni postavi in igrali v živo tako dolgo, da se jim je na koncu pridružil še voditelj Klemen Bunderla. Njihov skupni izbor je bila skladba V dolini tihi, ki pa jo bo na zabavi mogoče slišati iz ust legendarnih Fantov s Praprotna.

Radio Veseljak