Slovenija

Nekdanja slovenska mis napol gola

M.V.
21. 5. 2013, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Iris Mulej, ki je leta 2002 osvojila naslov mis Slovenije, zadnjih nekaj let dela kot manekenka, pozornost pa vzbuja z objavami na družbenih omrežjih. Njene fotografije na spletu so načeloma precej razgaljene, s svojimi oboževalci pa deli večino dogodkov iz svojega zasebnega življenja.

Facebook

Iris Mulej, 30-letna nekdanja mis Slovenije nima težav z objavljanjem svojih napol golih fotografij na družbenih omrežjih. Visokorasla temnolaska s svojimi spletnimi objavami vzbuja pozornost, nazadnje pa je na Facebooku objavila prigodo iz solarija, kjer se je pripravljala na potovanje v Cannes. Fotografija, na kateri pozira le v spodnjem delu perila, gole prsi pa si zakriva z rokama, je obrodila kar nekaj 'všečkov', manekenka pa je z njo želela oboževalcem pokazati, kako zagorela je po obisku salona, kjer so ji kožo potemnili s sprejem.

Sledi od sončenja

Sončenje je na njeni koži pustilo kar nekaj sledi, tudi slednje pa je Iris delila s svojimi spletnimi prijatelji. Zasebnost naši manekenki očitno ne pomeni veliko in prav nič zadržkov nima pri razkazovanju svoje brezhibne postave, zaradi katere je po osvojitvi lepotnega naslova pred več kot desetimi leti uveljavila tudi kot manekenka. Zadnje mesece veliko potuje, po Gvatemali pa se trenutno mudi na francoski rivieri v družbi filmskih velikanov.

Facebook
Sončenje je na Iris pustilo sledi.