Slovenija

Andrej ni nič več sam v kuhinji

Mojca Vakselj
17. 5. 2013, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zmagovalec šova Gostilna išče šefa je dolgo veljal za neulovljivega samca, resnica pa je, kot kaže, povsem drugačna. Postavni Andrej Murko je menda že kar nekaj časa srečno zaljubljen, njegovi srčni izbranki pa je ime Kristina!

Mediaspeed, Facebook
Andrej je končno našel tudi ljubezen.

Andreja Murka so mediji vse od nastopa v oddaji Gostilna išče šefa opisovali kot pravega lomilca ženskih src, sam pa je trdil, da ni 'babjek' ter da je bil nazadnje zaljubljen pred leti v temnolasko s Kanarskih otokov. A kot kaže, Andrej le ni bil povsem iskren z nami. Njegovo srce namreč že vse od zmage bije za 22-letno Kristino. Par se je spoznal še pred začetkom šova, ko se je Andrej vrnil domov kot zmagovalec, pa sta svoje prijateljstvo začinila še z ljubeznijo. »Najprej najine ljubezni nisem hotel izpostavljati medijem. A potem so veliko pisali o moji bivši s Kanarskih otokov, da jo pogrešam in podobno, in to se mi ni zdelo pošteno. Zato sem se odločil, da se slikava skupaj in Sloveniji pokažem, da imam punco, s katero sem srečen,« nam je razložil Andrej.

Z njim ni zaradi denarja

»22-letnica  mu je v veliko pomoč tudi pri vodenju gostilne, skupaj živita in tudi delata. »Cele dneve preživiva skupaj, ampak nama je tako super, ni preveč,« pravi Murko, ki ga je Kristina prepričala predvsem s svojo preprostostjo. »Je poštena, delovna ženska, ima delovne navade. Veliko se pogovarjava tudi o službi, saj je Kristina dobra organizatorka. Ni fina, ne komplicira. Tako žensko potrebujem ob sebi, da mi pomaga, in ne, da mi je v breme,« je povedal Andrej. Na vprašanje, kakšen je njegov komentar na vse tiste, ki pravijo, da Kristino privlači njegov denar, pa nam je v smehu zagotovil: »Ona ima več denarja kot jaz, tako da  z mano zagotovo ni zaradi tega!« 

Pop TV, Mediaspeed, Facebook
Njegovo srce je osvojila 22-letna Kristina.