Slovenija

Prvi fant na drogu

7. 5. 2013, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Izjemen rokohodec nas vedno preseneti z nečem novim. Če je do nedavnega navduševal še kot akrobat in kaskader, bo po novem, kot prvi Slovenec, presenečal s spretnimi in zahtevnimi gibi nikjer drugje kot na drogu.

Dejan Pisek

Dejan Pisek

Nad tem ga je navdušila njegova prijateljica Miriam Stucin, ki je hkrati tudi inštruktorica v Pole dance Studiu Ljubljana. Glede na to, da je Tomy Mihičinac podoben drog že uporabljal v svojih vratolomnih šovih mu ta izziv ni bil tuj. Miriam ga je povabila na ogled treninga, rokohodec Tomy se je kar brez športne opreme spravil na drog in z zahtevnimi elementi navdušil vodjo studia Iryno Pisek, ki ga je brez pripomb povabila k sodelovanju. Tomyja je drog tako močno navdušil, da si ga je umislil v svojem domačem okolju.

Dejan Pisek

»Vsi moški elementi, ki se razlikujejo od ženskih, izhajajo iz gimnastike in še posebej tu je prišla do izraza izredna fizična pripravljenost, za katero z vsemi treningi v tednu porabim tudi preko 20 ur,« nam je zaupal Tomy Mihičinac, ki se med drugim usposablja v Zagrebu, pri Zoranu Smikiću, ki je eden boljših Polo dance plesalcev na svetu. Tomy je še obljubil, da bo v prihodnje dekletom pomagal pridobiti boljšo fizično pripravljenost ter jih pripraviti maksimalno, saj vadba na drogu na prvi pogled ni tako enostavna kot je videti.

Dejan Pisek
Tomy Mihičinac se med drugim usposablja v Zagrebu, pri Zoranu Smikiću.

Še več novic iz sveta zabave v časopisu SVET24.