Slovenija

Talentoma je vseeno, kaj si mislijo ostali

M.V.
23. 4. 2013, 09.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dvema letoma je Slovenija spoznala Sandija Nučiča, Ljubljančana, ki je vse šokiral s svojim rahlo čudaškim plesom, ki so ga poimenovali kar 'aleksanje'.

Miro Majcen, Mediaspeed
Robi in Sandi

V zadnji četrtfinalni oddaji Slovenija ima talent pa smo imeli priložnost spoznati še njegovega starejšega brata Robija, ki – tako kot Sandi – pleše, seveda!

37- letni Robi Nučič se je avdicije v ljubljanski Operi udeležil v družbi mlajšega brata Sandija, ki je pred dvema letoma Slovenijo očaral s svojim značilnim plesom 'aleksanjem'. Oba plešeta za hobi, prostor za najljubše početje pa si navadno izborita kar v ljubljanskih diskotekah. Če je Robi pred nastopom povedal, da je njegov plesni slog drugačen od Sandijevega in da je prepričan, da je v tem boljši od brata, nam je hitro postalo jasno, da sta oba razvila precej edinstven plesni slog, ki ga je težko posnemati. Robija je sicer žirija poslala domov, a to ga ne bo odvrnilo od plesa.

Vseeno jima je za ostale

Robijeva želja, da bi ga prek nastopa na oddaji Slovenija ima talent spoznalo čim več ljudi, se je uresničila, ali bo njegov slog postal tako prepoznaven kot Sandijevo 'aleksanje', pa bo pokazal čas. Zelo očitno je, da brata v plesu tako uživata, da pozabita na svet okoli sebe, vseeno jima je tudi, kaj si o njunem 'poplesavanju' mislijo ostali.