Slovenija

Oblačno s padavinami

STA / S.R.
2. 4. 2013, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes bo oblačno s padavinami. V notranjosti bo tudi po nižinah občasno snežilo. Več padavin bo v vzhodnih krajih. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

S.R.

Temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo pretežno oblačno, predvsem v vzhodni Sloveniji bo dopoldne še rahlo deževalo ali snežilo. Najnižje jutranje temperature bodo od - 2 do 2, na Primorskem okoli 6, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Prevladovalo bo oblačno vreme. Padavine bodo danes zajele vse sosednje pokrajine. Ob morju in v Furlaniji bo deževalo, drugod pa tudi po nižinah občasno snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala burja.

Vremenska slika: Nad severnim Sredozemljem je ciklonsko območje, nad našimi kraji se zadržuje vremenska fronta. Z severovzhodnikom priteka k nam vlažen in hladen zrak.

Obeti: V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, a večinoma suho vreme. V noči na petek bo od zahoda spet pričelo deževati. V petek bo oblačno in deževno.