Slovenija

Alma ( X Factor) in Rok (Gostilna išče šefa) zaljubljena do ušes

M.V.
2. 4. 2013, 16.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na slovenski medijski sceni je vzcvetela nova ljubezen! Nedavno so namreč v objemu ujeli pevko Almo Merklin, ki je tekmovala na X Factorju in Roka Tratnika, ki se je boril za zmago v šovu Gostilna išče šefa. Parček ne skriva svoje zaljubljenosti, čeprav je le ta še zelo sveža.

Facebook

Se spomnite črnolase Alme Merklin, ki je Slovence osvojila  svojim glasom in simpatičnega Roka Tratnika, ki si je po mnenju mnogih gledalcev zaslužil zmage v oddaji Gostilan išče šefa? Prekmurka in Dolenjec sta si bila všeč že ob prvem srečanju, pred dvema mesecema pa je med njima preskočila iskrica. »Že ob prvem srečanju z Rokom je med nama preskočila iskrica. Najprej me je on spremljal v X factorju, nato jaz njega v Gostilni. Čeprav sem slednjo začela gledati zaradi kuharja Bineta, ki je naš družinski prijatelj, sem na koncu oddajo spremljala predvsem zaradi Roka,« je priznala pevka, ki jo je mladi kuhar že takoj na začetku prepričal s svojo ambicioznostjo in delavnostjo, odkar pozna še njegovo drugo plat pa nam je zaupala, da je Rok zelo pozoren in sproščen. » Ima ogromno lastnosti, ki so mi všeč. Tudi to, da se veliko smeji. Njegova energija me je osvojila,« je razložila Merklinova.

Čaka, da ji Rok skuha bujto repo

Parček se je za srečanje dogovoril kar preko Facebooka, od prvega zmenka pa sta nerazdružljiva. »Na Facebooku sem napisala sporočilo, ko je še tekmoval v Gostilni in nisem pričakovala odgovora, a sem ga skoraj tri mesece kasneje vseeno prejela,« se spominja Alma. Roku rada tudi kaj skuha, a priznava, da se z njegovimi specialitetami ne more primerjati. »Zdaj čakam, da mi prvič pripravi mojo najljubšo prekmursko jed bujto repo. Zaenkrat prisegam na mamino in prav zanima me, ali jo bo lahko prekosil,« je v smehu priznala pevka, ki si poleg sreče v ljubezni želi tudi čim več nastopov s svojo skupino Sweet Peak. »Na odru sem doma in upam, da bom tam preživela čim več časa,« je povedala za konec.