Slovenija

Policija potrebuje očividce nesreče na Šmartinski cesti

STA / S.R.
28. 3. 2013, 15.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zaradi razjasnitve okoliščin sobotne prometne nesreče na Šmartinski cesti v Ljubljani policija naproša osebi, ki sta po trčenju kraj nesreče zapustili, naj pokličeta na interventno številko 113 ali na eno izmed telefonskih številk policije (01) 583 88 20 oz. (01) 583 88 21.

Dolenjski list

Tako so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Prometna nesreča se je zgodila v soboto nekaj minut po 5. uri, zaradi hudih poškodb sta na kraju umrli dekleti, hudo poškodovanega moškega pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Po informacijah policije se je v neposredni bližini kraja prometne nesreče ustavilo tudi terensko vozilo bele (ali svetlejše) barve znamke range ali land rover, ki je prav tako pred prihodom policistov kraj zapustilo. Kot navajajo policisti, ni potrjeno, ali sta omenjeni osebi iz tega vozila.

Še vedno pa policija naproša vse ostale, ki imajo kakršnekoli informacije o okoliščinah omenjene prometne nesreče, naj to sporočijo na eno izmed že navedenih telefonskih številk policije ali anonimni telefon 080 1200.

Policija sicer še vedno intenzivno išče četrto osebo v udeleženem vozilu oz. domnevnega voznika, so za STA potrdili na ljubljanski policijski upravi.