Slovenija

So šle pod nož?

Mojca Vakselj
28. 3. 2013, 11.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Medtem ko so v tujini lepotne operacije nekaj povsem običajnega, se slovenske zvezdnice v javnosti še vedno izogibajo govorjenju o umetnih popravkih.

Mediaspeed
Sanja Grohar

V zadnjem desetletju se jih je nabralo kar nekaj, ki trdijo, da je njihova lepota povsem naravna, fotografije pa govorijo drugače. Ivana Šundov, slovenska voditeljica, ki z družino živi v Zagrebu, je bila na letošnji viktorski rdeči preprogi sumljivo našobljena. Čeprav sama trdi, da ni šla nikoli pod nož lepotnega kirurga, je ob primerjavi njene fotografije iz leta 2006 in letošnje njen obraz videti drugačen.

Lepotno operacijo je kar nekaj časa zanikala tudi Špela Grošelj, ki so ji v času udejstvovanja s skupino Atomik Harmonik opazno zrasle prsi. No, postavna svetlolaska je potem navsezadnje le priznala, da njeno oprsje ni povsem naravno. Pohvalno, sploh ker večina meni, da večje košarice dobro nosi!

Sanja Grohar je šla pred leti pod nož, ker naj bi jo hrustanec v nosu motil pri dihanju. Lepotni kirurg je sproti malce popravil tudi obliko nosu, ki je zdaj na Sanjinem obrazu popoln. Priznamo.

O lepotnih popravkih nerada govori tudi slovenska diva Helena Blagne. Pevka je že deset let videti enako. Če so to res le geni, ji iskreno zavidamo.

Mediaspeed
Špeli Grošelj se je močno povečalo oprsje...
Mediaspeed
O lepotnih popravkih nerada govori tudi Helena Blagne.