Slovenija

Eva Irgl v preveč prosojni obleki?

Mojca Vakselj
19. 3. 2013, 18.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zdi se vam podobna eni najlepših poslank Evi Irgl, pa vendar ne morete verjeti, da bi se pojavila v tako prosojni obleki. Pa se je! Vas zanima, kdaj in kje?

Arhiv revije Stop

Znane Slovenke Viktorski večer izkoristijo za razkazovanje svetlečih toalet, znani Slovenci pa se navadno postavljajo s svojimi prelestnimi spremljevalkami. V arhivu smo pobrskali za oblekami, ki so jih dame nosile leta 1999, dotaknili pa smo se tudi nagrade, ki je od leta 1998 ne podeljujejo več – Viktorja za najbolj elegantno oblečeno medijsko osebnost.

Kdo bi verjel, da bo televizijska voditeljica Eva Irgl, ki si je leta 1998 omislila tako drzno modno kreacijo, 15 let kasneje sedela v do vratu zapetem slovenskem parlamentu!

Vesna Janković je bila že kot Vesna Dolenc znana kot sinonim za eleganco. V oči nas je malce zbodla le njena temna šminka, ki bi jo z lahkoto všteli med zgrešene trende 90-ih.

Simona Weiss, nekdanja slovenska glasbena kraljica ljudskih src v rožni raspsodiji, ki v nas zbuja mešane občutke. Svetlolaska je sicer leta 1997 domov odnesla Viktorja za najbolj priljubljeno pevko po izboru ljudstva nekaj let kasneje pa se je umaknila z medijske scene in se posvetila družini ter študiju psihologije.

Televizijska voditeljica Tajda Lekše je leta 1996 domov odnesla kipec za najbolj elegantno oblečeno medijsko osebnost. »Takrat sem bila zelo vesela Viktorja za elegantno medijsko osebnost, a bi bila - razumljivo - veliko bolj vesela Viktorja za svoje dosežke v televizijskem mediju. Takrat bi mi to veliko pomenilo, danes gotovo ne več toliko. Kakorkoli, priznanja pridejo in gredo, človek in njegovo ustvarjanje pa ostajata,« nam je zaupala vsestranska umetnica.