Slovenija

Prevarana Natalija Verboten pravi, da gre življenje naprej

A.M.
5. 3. 2013, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

''Življenje gre naprej, ti zbujaš se ob drugi, vse kar si zapustil mi, spomin je srečnih dni ...,' so besede žalosti, ki jih je pred dnevi zapisala Natalija Verboten in zanetila požar.

In kaj na vse govorice in objavljene besede pravi Natalija Verboten? ''Res je ...,'' je bil njen prvi komentar na naše vprašanje, če je res, kar je zapisala na svojo uradno facebook stran.
Priljubljena pevka je svojimi besedami nadaljevala ... "sem prevarana in zapuščena, a samo v najnovejši skladbi Aleša Klinarja z naslovom Življenje gre naprej. Facebook prijatelji so tisti, ki resnično prvi vidijo in slišijo novosti. Tako kot vedno doslej, sem tudi tokrat verze svoje najnovejše pesmi delila z njimi in si nisem predstavljala, da bo to naletelo na takšen odziv. Sicer sva z možem še vedno srečno poročena, js sem srečna, mož pa poročen,'' se ob koncu izjave Natalija še pošali na svoj račun.

Najnovejša čustvena balada z žalostnim življenjskim besedilom je že tretje sodelovanje Natalije Nacionale z legendarnim prekaljenim glasbenim tandemom Aleš Klinar in Anja Rupel. Zabavna skladba baladnega tipa, kakršne od Natalije že dolgo nismo slišali, natančneje je zadnjo posnela pred dvema letoma, je nastala že na začetku lanske jeseni. ''Je ena tistih, pri kateri me je ob prvem poslušanju oblila kurja polt, to pa se zgodi samo takrat, ko mi je nekaj resnično všeč. Ko je bil demo posnetek narejen, se nam je zazdelo, da bi bilo v refrenu zelo lepo slišali tudi večglasno moško petje in sem se spomnila na dolgoletne glasbene kolege Stiški kvartet, z njihovim vodjo Dušanom Kamnikarjem se poznava že dve desetletji, pa sem jih poklicala in bila zelo vesela, ker so se takoj odzvali na povabilo k sodelovanju in posneli spremljevalne vokale.''

##IMAGE-21414##

Čeprav Natalija v zadnjem času dviguje temperaturo na seksi fotografijah v spodnjem perilu, se je, kar se tiče izgleda na najnovejših fotografijah, ki so pospremile izid balade, odločila za stylinge, ki bolj zakrivajo kot odkrivajo. Spet se je prepustila odlični ekipi samih moških rok, ki jim zaupa – fotograf: Tibor Golob, make up: Luka Luka, frizer: Kristijan Skamljič, stilist: Denis Strnad. Seveda nas je za konec zanimalo še, če je tudi v resničnem življenju Natalija bila kdaj prevarana. "Ah, v življenju sem doživela že marsikaj, tudi prevaro pred mnogimi leti.  Ampak kljub temu imam pri baladah še vedno raje nesrečna življenjska besedila, res pa je tudi, da se na snemanju le-teh tako vživim vanje, da vedno jočem."