Slovenija

Alya potrebuje laži

R.T.
11. 2. 2013, 14.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Alya se vrača in tudi tokrat v bolj rockersko-romantičnem stilu, kot se spodobi tik pred dnevom zaljubljencev.

Po lahkotni poletni  pesmi, ki je osvojila najvišje vrhove glasbenih lestvic v Sloveniji, ‘Moja pesem‘, se tokrat tik pred dnevom zaljubljencev Alya predstavlja z novim singlom  ‘Zlaži se mi‘.
Energična pevka se je vrnila bolj rockerskemu zvoku, ki ga je pospremila tudi s spremenjeno podobo! Mojstrica preobrazb se je odločila, da videz simpatične kratkolaske zamenja za ostrejši “look” z daljšimi in temnešimi lasmi! “Priznati moram, da sem se kar težko spet navadila na dolžino, ampak videti je super!

Priprave na skladbo Zlaži se mi so potekale skoraj pol leta, vendar ko je Alya z uigranimi glasbeniki prišla v studio ni trajalo dolgo, da so jo realizirali.

Zlaži se mi‘ je energična pop rock skladba, ki govori o moško-ženskem principu. Gre za nezdravo na neki način fatalno ljubezen z nesrečnim koncem, kar se v vsakdanjem življenju pogosto dogaja. Vendar ... zgodba se obrne v korist ženske, ki kljub žalosti zakoraka v novo življenje ne glede na preteklost in pusti moškega v obžalovanju.Vsi se kdaj v zvezi znajdemo v slepi ulici in včasih brezglavo vztrajamo čeprav vemo, da to ni dobro oz. zdravo. Tudi sama sem že bila v podobni zgodbi, … ” je o novi pesmi povedala Alya.
Alya je k sodelovanju povabila le najboljše glasbenike, ki so trše zvoke znali poudariti! Tako so ekipo sestavljali: Jani Hace, Roman Ratej, Bor Zuljan in Franci Zabukovec.

Skupaj s fotografinjo Tanjo Zrinski je Alya posnela promocijske fotografije s popolnoma spremenjeno podobo in tudi tokratno sodelovanje s Tanjo je bila nova dogodivščina!  Za njeno zunanjo podobo pa je tokrat poskrbela odlična modna oblikovalka Nina Šušnjara.