Slovenija

Zaradi Janševe zgodbe Jane ni več

Jana / A.M.
31. 1. 2013, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Urška Bačovnik Janša, ki je za revijo Jana ekskluzivno spregovorila o morbidnih govoricah in sinu, je dvignila toliko medijskega prahu, da naše revije ni več ...

Kako je biti v teh kriznih časih žena Janeza Janše? Verjetno ne prav lahko.
"Če bi razmišljala tako, ne bi nikoli bila z njim. Ko sva se spoznala pred skoraj osmimi leti, je bila politika zame španska vas. Tako sem si lahko o njem in o ljudeh, ki sem jih ob njem spoznala, ustvarila neobremenjeno, iskreno podobo. Preživela sva dobre in slabe dni, nikoli pa nisem dvomila o njem ali o naju. Minilo je že dobro leto, odkar so me vprašali, kako se bo življenje z nastopom novega mandata predsednika vlade za nas spremenilo. Toliko izkušenj imam, da sem vedela, da bo zelo dinamično in da aktivna vključenost v vrh politike lahko prinese osebne diskreditacije vse družine. Nisem se zmotila," je odgovorila Urška Bačovnik Janša.

Toda vse skrbi naših bralcev so odveč, revija Jana je bila le razprodana! Ekskluzivna zgodba o Urški Bačovnik Janša, ki je bila objavljena 29. januarja v priljubljeni reviji Jana, bo znova na prodajnih policah jutri v petek, 1. februarja.

Z Urško Bačovnik Janša so se v reviji Jana pogovarjali ravno na dan, ko je vladna koalicija, ki jo vodi njen mož Janez Janša, z odstopom dveh ministrov doživljala svoje zadnje ure. A s premierjevo ženo se niso pogovarjali o politični situaciji v naši državi, temveč o govoricah, ki spremljajo njeno družino že ves čas. Od sprva nedolžnih spraševanj o morebitni nosečnosti in poroki je vse skupaj izbruhnilo v pravi plaz morbidnih vesti o premierjevih psihozah in nasilju do žene, o Urškinih poskusih samomora ter o Downovem sindromu in celo smrti njunega sina Črtomirja. Tako kot pred sedmimi leti, ko je takrat še neznana zdravnica v vlogi premierjeve spremljevalke dala svoj prvi intervju za Jano, je Urška Bačovnik Janša, premierjeva žena, zdaj za Jano tudi prvič v medijih iskreno spregovorila o tem, kako prenaša te govorice ter zakaj doslej ni reagirala in nam predstavila sina Črtomirja, ki je njuna velika sreča.

Razprodana Jana - z ekskluzivno zgodbo o Urški Bačovnik Janša - bo znova na prodajnih policah jutri v petek, 1. februarja.

##IMAGE-19715##

 

Razprodana Jana - z ekskluzivno zgodbo o Urški Bačovnik Janša - bo znova na prodajnih policah jutri v petek, 1. februarja.