Slovenija

Borut Pahor v rešilcu

K.Š.
27. 9. 2012, 11.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Že veliko je bilo napisanega o projektu Skupaj, prek katerega se Borut Pahor druži in dela z različnimi poklicnimi, generacijskimi, socialnimi in drugimi skupinami. Tokrat je pomagal pri delu v zdravstvenem domu Sevnica.

Projekt Boruta Pahorja “SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega” se je začel konec julija v tovarni Ana v Starem trgu ob Kolpi. V okviru tega projekta se je predsedniški kandidat druži, dela in pogovarja z različnimi poklicnimi, generacijskimi, socialnimi in drugimi skupinami.

Kakor so zapisali na uradni spletni strani www.borutpahor.si:

"Gre za eno od oblik srečevanja in razpravljanja o sedanjosti in prihodnosti Slovenije, zlasti skozi skupno delo, probleme in priložnosti. Z delavci, kmeti, ostarelimi, nezaposlenimi, mladimi, inovatorji, umetniki, študenti, podjetniki in drugimi se bo Borut Pahor sredi njihovega dela seznanjal z njihovimi problemi in njihovimi pogledi na možne rešitve."

Začel je v tovarni nogavic

Borut Pahor je začel ta projekt v tovarni nogavic Ana d.o.o, Stari trg ob Kolpi. Delo je začel z jutranjo izmeno zaposlenih, se z vodji izmene dogovoril o zadolžitvah, skupaj z delavci pa bo delovni dan tudi zaključil. Čas med malico in ko to dovoljujejo okoliščine je namenil pogovoru z delavci o različnih zanimivih temah. 

Današnji deževni dan pa Borut Pahor preživlja v zdravstvenem domu Sevnica. Postovoljno pomaga pri nujni medicinski pomoči v Zdravstvenem domu Sevnica. Prek svojega Facebook profila pa je prijateljem in sledilcem sporočil tudi geslo dneva: Smeh je pol zdravja. :)