Zaprto

FOTO: Požar dosegel obvoznico

T.L., G.G.
6. 6. 2017, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sporočilo o požaru so prejeli nekaj po 13. uri. Zagorel je starejši lesen objekt, od varovalne ograje oddaljen le dva metra.

PIC
Zastoj na obvoznici.

Zaradi požara na obvoznici je bila zaprta ljubljanska obvoznica pri razcepu Kozarje, in sicer od Viča proti Brdu ter od Brezovice proti Brdu, poroča prometnoinformacijski center. 

PIC
Ogenj so zdaj že pogasili.

Ogenj se je začel ob avtocesti in kmalu dosegel avtocestno ograjo. Kot so sporočili iz policije, so sporočilo o požaru prejeli nekaj po 13. uri. Ob Cesti Dolomitskega odreda je zagorel starejši lesen poslovni objekt (velik 50 x 10 metrov). Objekt je od varovalne ograje obvoznice oddaljen približno 2 metra. Požar se je zato razširil tudi v smeri avtoceste in zajel protihrupno ograjo. 

Po podatkih policije objekt uporablja več poslovnih subjektov (gradbeno podjetje, inženiring, komunikacije ipd...). Po trenutno dostopnih podatkih v požaru ni bil poškodovan nihče, požar pa je že lokaliziran.

Je pa na odseku zaradi posledic požara promet še vedno oviran, zato policisti opozarjajo na zastoje in priporočajo, da vozniki uporabijo vzporedne ceste. Kriminalisti bodo z zbiranjem obvestil in ogledom na kraju pričeli takoj, ko bodo za to vzpostavljeni ustrezni pogoji oziroma bo požar pogašen v celoti.

PIC
Na obvoznici vozila stojijo.