Danes med 8. in 21. uro velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol.

Zaradi prireditev bodo na cesti Ormož - Središče ob Dravi popolne zapore med 11. in 11.30, 12. in 13. uro, 14.30 in 15. uro in 16. uro. Na cesti Vosek - Jurovski Dol bo med 12.30 in 14.30 več kratkotrajnih 10 minutnih zapor. V Mariboru pa bo med 9.30 in 9.50 uro popolna zapora na Cesti Proletarskih Brigad.

Na zahodni ljubljanski obvoznici mimo priključka Brdo proti razcepu Koseze zaradi del gorenjski promet poteka samo po enem prometnem pasu. Zapora je predvidena zvečer. Možni so zastoji. V primeru zastojev voznikom svetujejo uporabo južne in vzhodne obvoznice.

Na primorski avtocesti bo danes, predvidoma med 13. in 24. uro, promet med Brezovico in cestninsko postajo Log proti Kopru potekal samo po voznem pasu, možni so zastoji.

V noči na ponedeljek predvidoma med 3.30 in 4. uro bo zaprta pomurska avtocesta med priključkoma Murska Sobota - Lipovci v obe smeri zaradi postavitve portala.

Danes med 7. in 19. uro bo popolna zapora ceste Dolge Njive - Spodnji Duplek pri Dolgih Njivah. V Kamniku je zaradi asfaltiranja do 21. ure popolna zapora na Cankarjevi cesti.

Po zadnjih podatkih policije je čakalna doba na mejnem prehodu Obrežje za avtobuse pri vstopu v Slovenijo.