Krvav konec tedna

Dve nesreči s smrtnim izidom

M.K.
21. 5. 2016, 08.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V manj kot 12 urah sta se na slovenskih cestah zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom.

PGE Maribor
Po čelnem trčenju v kraju Vukovje pri Pesnici je eno vozilo je ostalo na cestišču, drugo pa je odbilo s cestišča in obstalo naslonjeno na drevesu.

V Dobrovi pri Ljubljani se je danes okoli 6. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 20-letni voznik. Zdrsel je s ceste na travnik in pri tem trčil v betonski steber. Poškodbam je podlegel na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kot navajajo ljubljanski policisti, je 20-letnik vozil osebno vozilo znamke BMW iz smeri Ljubljane proti Gabrjem. Na delu ceste, ki poteka v daljši ravnini, je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, zdrsel s ceste na travnik, pri tem pa trčil v betonski steber. Vozilo se je prevrnilo in obstalo v križišču z odcepom za Stransko vas.

Včeraj ob 20.15 se je na lokalni izven naselja Vukovje, občina Pesnica, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 82-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

23-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Pesnice proti Jakobskem dolu. V ostrem desnem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat iz nasprotne smeri pripeljal 82 letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanj. 82-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.