Prometna nesreča

FOTO: V trčenju treh vozil šest poškodovanih

M.K./STA
13. 5. 2016, 10.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V prometni nesreči, ki se je v četrtek zvečer zgodila pri Mojstrani, so bila udeležena tri osebna vozila, poškodovanih pa je bilo vseh šest udeležencev.

GARS Jesenice

Policisti vzrok in okoliščine nesreče še preiskujejo. Regionalna cesta med Jesenicami in Kranjsko Goro je bila na tem delu več ur zaprta, obvoz pa je potekal po kolesarski stezi.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je en voznik avtomobila vozil v smeri Jesenic proti Kranjski Gori, druga dva avtomobila pa v nasprotni smeri. Okoli 19.30 je pred Mojstrano med vsemi tremi vozili prišlo do silovitega trčenja, v katerem je bilo poškodovanih vseh šest udeležencev.

Jeseniški poklicni gasilci in prostovoljni gasilci iz Dovjega so, kot so sporočili iz centra za obveščanje Uprave RS za zaščito in reševanje, s tehničnim posegom iz vozil rešili tri osebe in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči.

Glede na prve podatke o poškodbah so se nekateri udeleženci huje poškodovali, vendar, kot je povedal predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Kranj Bojan Kos, zaenkrat še ni podatka, koliko udeležencev je bilo huje poškodovanih. Prav tako še niso povsem razjasnjeni vzrok in okoliščine nesreče, ki jo policisti še preiskujejo.