Promet

Razmere na slovenskih cestah

STA/mv
26. 4. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas na štajerski avtocesti od Šentilja proti cestninski postaji Pesnica.

Dars

Zaradi Jurjevega teka bosta popoldan med 17. in 18. uro dve kratkotrajni popolni zapori na cesti Pišece - Zgornja Pohanca - Krško v Zdolah. Zaradi motoristične dirke oldtimerjev pa bodo v soboto in nedeljo občasne popolne zapore na cesti Ormož - Središče ob Dravi v Središču ob Dravi. Do ponedeljka do 5. ure bo zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane. Zaprt je tudi priključek Trojane v smeri Ljubljane ter uvoz Trojane v smeri Maribora. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Vransko - Trojane - Blagovica.

Zaradi interventnih del je na ljubljanski južni obvoznici zaprt prehitevalni pas med razcepom Kozarje in priključkom Ljubljana/zahod (Vič) proti Barju.

Prelaz Vršič je prevozen samo za osebna vozila.

Zaradi del na cesti bo v Ljubljani popolna zapora na cesti Jožeta Jame na železniškem prehodu.

Do 30. junija je v Krnici zaradi gradnje kanalizacije popolna zapora ceste Krnica - Zgornja Radovna, obvoz je po cesti Zgornje Gorje - Bled - Jesenice - Mojstrana.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si