Promet

Razmere na slovenskih cestah

STA
22. 10. 2013, 17.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas na štajerski avtocesti pred priključkom Žalec/Arja vas proti Ljubljani. Nastaja zastoj, voznikom osebnih vozil priporočajo obvoz po regionalni cesti preko priključkov Celje/center in Žalec, vendar tudi tam nastaja zastoj.

Dars

Na mejnih prehodih ni posebnosti.

Promet je povečan na mestnih obvoznicah in vpadnicah, zastoj je na ljubljanski severni obvoznici pred razcepom Koseze iz smeri Podutika proti Brdu.

Zaradi spolzkega cestišča priporočajo previdno vožnjo na cesti Idrija-Godovič.

Zaradi porušenega objekta je polovična zapora na cesti Majšperk-Hajdina, v Lovrencu na Dravskem Polju. Promet poteka izmenično enosmerno.

Do petka bo zaradi del zaprta cesta Janežovci-Dolge Njive v Selcah. Obvoz je po cesti Dolge Njive-Spodnji Duplek-Janežovci.

V Litiji bo predvidoma do 15. novembra zaradi del zaprt del Ljubljanske ceste na glavni cesti Ljubljana-Litija-Zagorje. Obvoz je po Cankarjevi cesti.

Predvidoma do 29. novembra bo zaradi del zaprta Zbiljska cesta na relaciji Medvode-Zbilje zaprta. Obvoz je skozi Jeprco.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si