Promet

Jutranji zastoji na cestah

M.J./STA
1. 10. 2013, 08.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste prihaja do zastojev na cestah Hajdina-Ptuj, Škofljica-Ljubljana, Medvode-Ljubljana, Mengeš-Trzin, Naklo-Kranj, Slovenj Gradec-Velenje ter na cesti Štore-Celje. Zgoščen promet je na avtocesti Maribor-Ljubljana med priključkom Domžale in razcepom Zadobrova v smeri Ljubljane.

Dars

  V Vipavski dolini zaradi burje prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike ter vozila s ponjavami do 8 ton na hitri cesti med cestninsko postajo Nanos in priključkom Ajdovščina.

V Črni na Koroškem bodo danes po 8. uri zaprli občinsko cesto Žerjav-Mrdavs. Zapora bo trajala ves dan, jutri pa bo cesta prevozna samo za osebna vozila.

Do nedelje bo na štajerski avtocesti zaprt uvoz Trojane proti Mariboru, na priključku Maribor-jug/Slivnica pa bo zaprt uvoz iz smeri Hoč proti Avstriji do 30. oktobra.

Do 10. oktobra bo zaradi ureditve krožišča zaprta cesta Zbilje-Vodice v Zbiljah.

Še predvidoma do 10. oktobra bo zaprta Hradeckega cesta v Ljubljani, med Ižansko cesto in Potjo na Golovec.

Predvidoma do 7. novembra je zaradi obnovitvenih del na Štajerskem med Šentiljem in razcepom Dragučova zaprta polovica avtoceste, promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je tudi izvoz Maribor/sever iz smeri Šentilja.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si