Promet

Ceste so mokre in spolzke

M.J.
28. 9. 2013, 08.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste bodo ob 12. uri v Kranju zaprli Kidričeva cesta v križišču z Gosposvetsko ulico zaradi sanacije vozišča. Zapora bo postavljena do nedelje do 18. ure. Danes in jutri bo v Celju zaprta Gregorčičeva ulica med Zdravstvenim domom in Ljubljansko cesto zaradi obnove plinovoda.

Dars

Do 21. ure je na ljubljanski južni obvoznici v razcepu Kozarje od Viča proti Brezovici zaprt vozni pas.

Do ponedeljka do 5. ure zjutraj bo na dolenjski avtocesti med predoroma Debeli hrib in Mali vrh bo zaradi montaže protihrupnih ograj. Promet potekal dvosmerno po eni polovici avtoceste.

Na Štajerskem zaradi obnovitvenih med Šentiljem in razcepom Dragučova promet poteka po eni polovici avtoceste dvosmerno. Predvidoma do 7. novembra je zaprt tudi izvoz Maribor/sever iz smeri Šentilja.

Do ponedeljka bo na štajerski avtocesti zaprt uvoz Trojane proti Mariboru, na priključku Maribor-jug/Slivnica pa bo zaprt uvoz iz smeri Hoč proti Avstriji do sobote.

Do ponedeljka do 5. ure bo popolna zapora regionalne ceste Lipnica - Gobovce v Podnartu na mostu čez Savo.

Do 10. oktobra bo zaradi ureditve krožišča zaprta cesta Zbilje-Vodice v Zbiljah.

Še predvidoma do 30. oktobra bo zaradi del zaprta Hradeckega cesta v Ljubljani, med Ižansko cesto in Potjo na Golovec.

Na Slovenski cesti v Ljubljani med Gosposvetsko cesto in Šubičevo ulico je spremenjen prometni režim za ves promet, razen nekaterih izjem.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si