Promet

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

STA/M.J.
24. 9. 2013, 19.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi gorečega tovornega vozila zaprt vozni pas na primorski avtocesti pred Ravbarkomando proti Kopru. Zgodila se je še ena nesreča na prehitevalnem pasu zato je promet močno oviran. Nastajajo zastoji. Za osebna vozila še priporočajo obvoz Unec - Postojna.

dars

Zaradi prometne nesreče je oviran promet na hitri cesti Razdrto - Vrtojba je med cestninsko postajo Bazara in Vogrskim proti Razdrtemu.

Zaradi nesreče je zaprta regionalna cesta Ivančna Gorica - Radohova vas je pri Šentvidu pri Stični.

Na štajerski avtocesti je pred priključkom Žalec proti Ljubljani zaradi okvare tovornega vozila oviran promet, na območju predora Podmilj pa je oviran promet zaradi živali na cesti.

Zastoji nastajajo na cesti Brnik-Kranj.

Danes zvečer ob 22. uri bodo ponovno za ves promet zaprli predor Karavanke. Zapora bo do 6. ure zjutraj, ponovile pa se bodo še v sredo in četrtek.

Na Slovenski cesti v Ljubljani med Gosposvetsko cesto in Šubičevo ulico je spremenjen prometni režim za ves promet, razen nekaterih izjem.

Do 30. septembra bo zaradi del na štajerski avtocesti zaprt uvoz Trojane proti Mariboru, na priključku Maribor - jug/Slivnica pa bo zaprt uvoz iz smeri Hoč proti Avstriji do 28. septembra.

Do 10. oktobra bo zaradi ureditve krožišča zaprta cesta Zbilje - Vodice v Zbiljah.