Mag. art. Alenka Gotar, vrhunska sopranistka in svetovno znana operna pevka, je z navdušenjem sprejela novico, da v Slovenijo, na svoji poslovilni turneji, prihaja glasbenik svetovnega formata - legendarni tenorist, José Carreras, ki bo v Stožicah, v družbi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, nastopil 10. marca 2019.

Zanjo ima njegov poslednji nastop še posebej lep pomen, saj je bil José Carreras eden izmed prvih opernih pevcev, ki je na svetovni ravni pričel z mešanjem klasične opere in pop glasbe, Alenka Gotar pa je bila s svojim Evrovizijskim nastopom in vsem dobro poznano pesmijo Cvet z juga, prva pevka, ki je pri nas pričela z mešanjem prej omenjenih glasbenih zvrsti in postavila temelj tovrstnega ustvarjanja. 

Ob tej priložnosti poudarja, kako pomembna poslovilna zgodba nas čaka in vljudno vabi vse Slovence, da se udeležimo gala poslovilnega spektakla vrhunskega glasbenika. 

Del poslovilne zgodbe in slovesa v velikem slogu pa postanite tudi vi!

Svojo vstopnico si lahko zagotovite že za 39 €, in sicer na lastnih prodajnih mestih Eventim, eventim.si, bencinskih servisih Petrol in petrol-ticket.si >>>

JoseCarreras-FBEvent-500x262_krog
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Več na www.josecarreras.si!