V bolnišnici

Operiran: Ljubiša Samardžić bije najhujšo bitko

T.L.
5. 12. 2016, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zdravstvene težave so se začele pred tedni. Ko so ga sprejeli v bolnišnico, so zdravniki ugotovili, da nujno potrebuje operacijo.

Mediaspeed.net
Ljubiša Samardžić

Legendarni igralec Ljubiša Samardžić (80) bije svojo najhujšo bitko. V soboto zjutraj so ga operirali v srbskem kliničnem centru. Srbski mediji pišejo, da so mu odstranili tumor na možganih in da se je za las izognil smrti. Okrevanje poteka dobro in v skladu z zdravniškimi predvidevanji, poročajo mediji.  

Igralčevo življenje zdaj ni več v nevarnosti, zanj pa skrbi ekipa najboljših zdravnikov. Po predvidevanjih je pred igralcev dolga pot okrevanja.

Vse skupaj se je začelo odvijati pred tremi tedni, ko je igralec potožil, da ima zdravstvene težave. Ker ti kar niso izginili, so ga sprejeli v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da ga je potrebno nujno operirati.

Z ženo Miro praznujeta 50. obletnico

"Ljubiša Samardžić je bil v soboto prvi na vrsti za operacijo, kirurški poseg na možganih pa je bil opravljen uspešno," je za portal Alo! povedal vir iz kliničnbega centra. Ob igralčevi strani je bila ves čas njegova žena Mira, s katero letos praznujeta 50 obletnico poroke. Spoznala sta se leta 1964 ne Bledu in od takrat sta nerazdružljiva.