Film o Arkanovem življenju naj bi se imenoval Tigrov skok, zanimanja za glavno vlogo pa je menda med srbskimi igralci ogromno. Med kandidati naj bi bili tudi Branislav Lečić, Sergej Trifunović in Peter Strugar.

A Hollywood menda ne namerava čakati na srbske igralce in si je v Arkanovi vlogi že zamislil Roberta de Nira, Ceco pa naj bi igrala latino lepotica Eva Mendes. Film bodo snemali po knjižni predlogi Arkan avtorja Vladimirja Đorđevića, snemati naj bi začeli februarja prihodnje leto.

Robert de Niro Eva Mendes
arhiv

Vladimir Đorđević, avtor knjige Arkan:« Samo za glavno vlogo se je prijavilo 400 znanih igralcev.«

Film bo mafijsko obarvan
»Snemali bomo v Srbiji, na Švedskem, v ZDA in Črni gori. Samo v ZDA se je na kasting za vlogo Arkana prijavilo več kot 400 znanih igralcev, medtem ko še vedno nismo dorekli, ali bodo glavni igralci iz Srbije ali Amerike,« je za srbske medije povedal Đorđević.Čeprav bo Arkanovo življenje glavni navdih za film, naj v zgodbo ne bi vključili prav vseh podrobnosti iz njegovega življenja. »Film bo narejen v stilu mafijskih filmov, kot je recimo Boter. Zgodba se bo osredotočala na Arkanov odnos s tedanjim predsednikom Slobodanom Miloševićem in z ženo Ceco,« je dodal avtor knjige. Za film imajo na voljo dobrih sedem milijonov dolarjev, ustvarjalci, ki sodelujejo pri projektu, pa trdijo, da bo nedvomno uspešnica.