Kultura

Kaj se spet dogaja na POP TV-ju?

K.S.
7. 3. 2014, 14.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

'Ni zgodbe brez zaključka,' je zapisano v sporočilu za javnost, ki ga je komercialna televizija poslala kolegom novinarjem. Prišlo je do Epiloga. Kakšnega, pa si lahko preberete tukaj!

Rdeča nit se bo pletla skozi iskanje zaključka.

Na televizijske zaslone 20. marca prihaja nova informativna oddaja Epilog z Majo Sodja. Za oddajo, ki bo na sporedu vsak četrtek ob 20. uri, obljubljajo, da bo imela svež format, nove zaključke in da bo obravnavala stare in večne, aktualne in ekskluzivne zgodbe … A drugače.

Vsak teden bodo v oddaji predstavljene različne teme. Politične, raziskovalne, gospodarske, družbene, tudi tehnološke. Gledalci bodo spremljali tako studijska soočenja, raziskovalne prispevke kot osebne pogovore. V studiu in na terenu.

»Nova oddaja nedvomno prinaša nove izzive, tudi voditeljske. Cilji, ki smo si jih ob ustvarjanju oddaje zastavili, so visoki, a upam si trditi, da jih bomo z odlično ekipo, ki stoji za oddajo, tudi dosegli. Iz tedna v teden bomo gostom postavljali prava vprašanja, da bodo gledalci dobili odgovore, ki si jih zaslužijo. Vrtali bomo, dokler bo treba, do bistva, do rešitev,... do epiloga,« je o oddaji povedala temnolasa voditeljica Maja Sodja.