Kultura

Šok: mrtva igralka!

T.P.
3. 3. 2014, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Plavolasa 40-letna zvezdnica, ki je v zadnjem času precej nesrečna, saj jo je mož prevaral z mlajšo, pestijo pa jo tudi finančne težave, se je o tem želela pogovoriti s pokojnim očetom …

Težko je biti Tori, saj je navajena na razkošno življenje.*

Igralka Tori Spelling (40) je skušala vzpostaviti stik s svojim pokojnim očetom, znanim producentom Aaronom Spellingom, a jo je namesto njega obiskal in šokiral duh preminule igralke Farrah Fawcet.

»Farrah Fawcett se je jasno in glasno pojavila sredi seanse,« je izjavila hollywoodska igralka Tori Spelling, ki se je s pomočjo slavnega medija Johna Edwarda skušala vzpostaviti stik s svojim pokojnim očetom Aaronom Spellingom.

Očeta žal ni dočakala, ker se je v seanso vmešala Farrah, ki je umrla pred dobrimi štirimi leti. »Tudi za Johna je bil to zelo čuden trenutek, saj česa takega še ni doživel,« pravi šokirana Tori in dodaja, da jo je Farrah prosila, naj njeni družini prenese sporočilo o tem, kako ji gre. Tori je njeni želji ustregla in v pismu napisala vse, kar je pokojna igralka želela sporočiti svoji družini.

Pismo je naslovila na Farrahinega nekdanjega partnerja Ryana O'Neala, s katerim je imela pokojnica sina Redmonda O'Neala. Zdaj se Tori boji, da jo bo imel Ryan za zmešano in njenega pisma ne bo vzel resno. Ryan se na pismo še ni odzval.

Življenjska kriza

Aaron Spelling je umrl leta 2006, star 83 let. Tori zadnje čase preživlja pravo življenjsko dramo, saj ji gre vse narobe. Bremenijo jo hude finančne težave, v krizi pa je tudi njen zakon z Deanom McDermottom (48), s katerim ima štiri otroke. Dean jo je namreč prevaral z mlado Kanadčanko Emily Goodhand (28).

Tori ni edina

Tori še zdaleč ni edina zvezda, ki se za pomoč obrača na jasnovidce in razne medije. Cameron Diaz, Georgea Clooneya in Denise Richards menda redno obiskujejo jasnovidce, pravijo pa, da sta najbolj s spiritualizmom povezana Brad Pitt in Angelina Jolie, ki naj bi se prav zaradi povezave z višjimi silami tako dobro razumela. Poleg tega Brad že leta hodi po nasvete k jasnovidcu Ronu Bardu.