Kultura

Miša Molk v boj proti hčerki Uli

Ž.K.
25. 1. 2014, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Miša Molk se v letu 2014 s svojo novo oddajo vrača na male zaslone. Spremljali jo bomo lahko v oddaji M in pika. Kako se bodo neuradni kraljici razvedrilnega programa poznala leta, ko je delala v pisarni in ne pred kamerami, bodo gledalci lahko kmalu ocenili, da bo njena naloga še težja, pa se bo morala spopasti s hudo konkurenco.

mediaspeed

Miša Molk velja za kraljico razvedrilnega programa na nacionalni televiziji. Pohvali se lahko s številnimi uspešnimi oddajami, ki jih je bodisi vodila ali pa ustvarjala v celoti. Zadnja leta se je posvečala različnim projektom in se odpovedala druženju z gledalci, v letu 2014 pa se vrača na male zaslone s svojo oddajo M. (M in pika).

V uredništvu razvedrilneg aprograma pa se ji bo pridružila tudi hčerka Ula Furlan, a ne kot sodelavka. Nadobudna mlada igralka bo namreč vodila svojo oddajo v enem najblj gledanih terminov. Za katero oddajo gre in s kakšnimi obtožbami sta se še pred začetkom dela morali spopasti slavna mati in njena hči pa v sobotni izdaji časnika Svet24.