Kultura

Edi Pucer in Darja Zgonc odpuščena s POP TV?

A.Š.
15. 1. 2014, 10.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V najstrožji tajnosti na Pro Plusu pripravljajo velike spremembe, je te dni odmevalo v javnosti. Kaj je res?

Te velike spremembe naj bi zadevale predvsem informativne oddaje. Zaradi novega vala varčevalnih ukrepov na Pro Plusu tako menda pripravljajo združitev informativnih oddaj Svet na Kanalu A in 24ur. Kako naj bi to izvedli? Nedeljski dnevnik je poročal, da bi oddajo vrteli na obeh programih hkrati, in sicer okoli sedme ure zvečer. Združitev pa naj ne bi bila edina varčevalna poteza. Tej naj bi sledila še ena – ukinitev enega izmed voditeljskih parov v oddaji 24ur. Poslovila naj bi se Edi Pucer in Darja Zgonc.  Ampak to še ni vse... 

Po tem scenariju bi ostala voditeljska para Petra Kerčmar-Jani Muhič in Gregor Trebušak-Nuša Lesar. Ali se res obetajo tako drastične spremembe, smo vprašali tudi Pro Plus, kjer so vse omenjene govorice zanikali, a dodali: »Vsekakor pa naš informativni program ostaja v koraku s časom; o vseh spremembah vas bomo pravočasno obveščali.«Dejstvo je, da se na Pro Plusu že lep čas dogajajo drastične spremembe. Zaradi zavoženih projektov in še česa drugega si je hiša nakopala veliko finančno luknjo, posledično pa je delo izgubilo veliko novinarjev in voditeljev, kar se po mnenju vse večjega števila gledalcev že pozna pri vsebinski in tudi tehnični kakovosti televizijskega programa.

A kljub temu in tudi dejstvu, da so pisarne na Pro Plusu vedno bolj prazne, naj bi se po naših informacijah v marcu zgodil nov val odpuščanj. Kaj bo z oddajami, ni znano, izvedeli smo le, da naj bi nad oddajo Svet na Kanalu A obupal tudi medijski strokovnjak iz Nemčije, ki so ga najeli, da bi zadeve izboljšal.

Malce za šalo, malce zares ...

Kako bi se po vaše imenovala oddaja, ki bi združevala Svet in 24ur? :)