Kultura

Grdo jo je opeklo!

K.A.
11. 1. 2014, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Je morda zaspala na soncu? Angleška televizijska voditeljica Emma Forbes (48) je pred časom priznala, da se zaradi svoje vse bolj polne postave ni več počutila privlačno, njena oblačila pa so postajala vse bolj tesna.

In, ker s svojo postavo ni bila več zadovoljna se je odločila za nov program treniranja, ki pa je že pokazal prve rezultate. "Nimam tehtnice in nikoli se nisem tehtala, a sem opažala, da moja garderoba postaja vse bolj tesna. Opazila sem, da se mi na trebuhu, bokih in zadnjici nabirajo maščobne blazinice. Moja postava je vse bolj izgubljala svojo obliko in to me je močno jezilo," je pred časom zaupala britanskim medijem. "Ko sem imela 20 oz. 30 let nikoli nisem razmišljala o svoji teži. A, če sem pridobila kakšen kilogram, sem ga brez problemov tudi izgubila, z leti pa se naš metabolizem upočasni in naša teža vse bolj raste."

Te dni z družino uživa na Barbadosu, kjer je pokazala, da so se ji naporni treningi še kako obrestovali, njena postava je sedaj precej bolj oblikovana, žal pa voditeljica ni popazila na nevarne sončne žarke in jo je zato kar pošteno opeklo.