Kultura

Slavna igralka ne more pozabiti njenih mehkih ustnic!

K.A.
11. 1. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Z njo si je izmenjala nekaj poljubov, ki jih nikakor ne more pozabiti.

Youtube

Kljub temu, da je igralka Amy Adams v zakonu z lepim igralcem Darrenom Le Gallom,  nikakor ne more prenehati misliti na poljube, ki sta si jih na snemanju izmenjali z igralsko kolegico Jennifer Lawrence. Igralki sta se strastem predali v filmu American Hustle, ki bo v prihodnjem letu prišel na velika platna, Amy pa je imela za svojo igralsko kolegico zgolj besede hvale. »Odlično se poljublja. Njene ustnice so tako zelo mehke. Resnično je izredna ženska,« je Amy pohvalila svojo 23 letno igralsko kolegico. »To ni bilo videti zgolj kot poljub, ampak je šlo za emotiven trenutek. A kako zelo sva se šele nasmejali po snemanju te scene. Bilo je resnično genijalno.«

Youtube

Hollywoodski igralki sta bili v filmu ljubimki, družbo pa jima je delal tudi igralski kolega Christian Bale in kot se zdi so se igralci izjemno zabavali na snemanju. »V tem filmu je tako zelo električna energije in seveda tudi prijateljska med Christianom in Jeremy Rennerjem in tudi midve z Jennifer sva se odlično ujeli, lahko bi rekla, da smo bili na meji z intimnostjo,« je še dodala Amy.

A kot se zdi ni samo Amy navdušena nad poljubljanjem s Jennifer, pred časom je njeno tehniko pohvalil tudi Josh Hutcherson, ki je z njo sodeloval pri filmu Hunger games. »Ona mi je kot najboljša prijateljica ali kot sestra in vse skupaj je že nekoliko incestno, a se enostavno očitno ljubi,« je dejal Josh.