Kultura

Je mogoče, da je to najbolj seksi igralec na svetu?!

T.P.
30. 12. 2013, 13.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kdo pravi, da je ta zvezdnik bolj seksi od Brada Pitta? Bralci britanskega filmskega časopisa Empire so izbrali najbolj seksi igralca in igralko na svetu. Lahko bi rekli, da je izbor precej subjektiven, saj gre za britanski časopis, zato se ne čudite dvojcu na vrhu top liste.

 

 

Za najbolj seksi igralca so razglasili Britanca Benedicta Cumberbatcha, za najbolj seksi igralko pa prav tako Britanko Emmo Watson, sledijo jima ameriški kolegi. Nekaj let po tistem, ko se je prvič pojavila v vlogi Hermione v filmih o Harryju Potterju, je 23-letna Emma na omenjeni top listi premagala oboževane, seksi dive, kot so Angelina Joli, Scarlet Johansson, Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, Anne Hathaway, Emma Stone in Mila Kunis, ki so se uvrstile za njo.

 

Emmin 37-letni kolega Benedict Cumberbatch, zvezdnik letošnje filmske uspešnice Zvezdne steze: V temo, je v seksapilu premagal svoje mišičaste kolege, ki se pogosto pojavljajo brez srajce in kažejo svoje adute. Kdo se je uvrstil za njim? Tukaj je lestvica desetih najbolj seksi igralcev po izboru 50.000 bralcev, vključenih v anketo.

1. Benedict Cumberbatch

2. Tom Hiddleston

3. Henry Cavill

4. Ryan Gosling

5. Robert Downey Jr.

6. Chris Hemsworth

7. Robert Pattinson

8. Michael Fassbender

9. Hugh Jackman

10. Bradley Cooper